Meistä

Tervetuloa Järvi-Suomen Liikennekoulun kotisivuille!

Minä olen Lasse Järvinen, vuosia alalla toiminut liikenneopettaja ja nykyinen autokouluyrittäjä.
Olen aina viettänyt paljon aikaani Mäntyharjulla. Nyt pitkäaikainen suunnitelmani toteutui ja perustin autokoulun Mäntyharjuun kesällä 2017. Toimialueeseen kuuluu myös Hirvensalmi ja Pertunmaa.

Tuotan tasokasta ja ennen kaikkea asiakasystävällistä ajo-opetusta kohtuulliseen hintaan.
Se tarkoittaa, että lupaan mahdollisuuksien mukaan kulkea asiakkaideni luokse niin, että ajotunnit alkavat oppilaan kotipaikkakunnalta tai jopa kotoa eikä aina toisinpäin.

Teoriaopetus autokoulussani on mahdollista suorittaa etäteorioina vaikkapa kotisohvalta, myös mopo-opetus ja moottoripyörä opetus toteutetaan asiakkaan lähellä.

Pyrin järjestämään kaikki ajotunnit oikealla autolla, koska pidän sitä parhaana opetusvälineenä autokoulussa.

minä itse